360 video’s

Tegenwoordig hoef je niet al teveel moeite meer te doen om een 360 video te vinden. Steeds meer mediaplayers zijn geschikt voor het bekijken van 360 graden video’s. Het is daarom ook niet raar dat het aantal 360 graden video’s explosief aan het stijgen is. Youtube staat ondertussen al helemaal vol met VR video’s, op 360 video’s vind je een selectie van de mooiste en meest spectaculaire video’s. Uiteraard adviseren we wel om de filmpjes te bekijken met een VR bril!

 

 

Animatie

Animatiefilms hebben een uniek uitgangspunt ten opzichte van traditionele films als je het hebt over 360 graden video’s. Bij het maken van een animatiefilm heb je namelijk geen filmcrew nodig en dus moet je deze ook niet verstoppen voor de camera tijdens de opnames. Ook heb je de mogelijkheid om op meerdere plaatsen rondom de kijker altijd iets te laten gebeuren waardoor de film iedere keer opnieuw beleeft wordt.

The Jungle Book: Through Mowgli’s Eyes

Invasion 360 video trailer

Sport

Stel je voor dat je zelf in een boxring staat, in een formule 1 auto zit of van de skischans af springt. Voor alle drie deze opties moet je goed weten wat je doet om geen rake klappen, ongelukken en gebroken botten op te lopen. Toch is het mogelijk om door de ogen van deze sportmensen te kijken in 360 graden. Deze video’s geven je een indruk van hoe het moet zijn om een echte waaghals en topsporter tegelijkertijd te zijn.

Le mans GT-R

Extreme sports VR

Wetenschap

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.” Wijze woorden van Benjamin Franklin, de man die ooit de bliksem in liet slaan op zijn vlieger om meer te weten te komen over bliksem en elektriciteit. Bij het combineren van 360 graden video’s en wetenschap is het vandaag de dag niet anders. In onderstaande films krijg wetenschappelijke uitleg terwijl je omringd wordt door planeten of door de raketlanceerbasis.

Ons zonnestelsel in 360 video

360 graden raket lanceringGames

Na het zien van deze 360 video’s komt de ‘game nerd’ in iedereen naar boven. De gaming wereld is een groeibriljant op het gebied van virtual reality. Tijdens het spelen van first person games sta je nu al midden in de virtuele wereld. Om te zien wat er rondom je gebeurt verander je nu de kijkrichting met een muis of de joystick op je controller. Haal de muis of joystick weg, vervang deze door een virtual reality bril en jij bepaalt wat je ziet door je hoofd te draaien. Ineens zit je echt midden in de game. Deze volgende trailers laten zien hoe realistisch een “spelletje” wordt als je deze geweldige combinatie gebruikt.

Assassin’s Creed Syndicate

Hellblade, Senua’s Sacrifice

Horror

Horrorfilms zijn eigenlijk heel voorspelbaar. Achter de deur, onder het bed of in de schaduw bevind zich een bloeddorstige malloot die je te graaien wil nemen. Het schrikeffect wordt alleen maar groter wanneer je niet weet of de engerd zich recht voor je of ergens rondom je bevindt. Dus kijk goed rondom je in deze 360 graden video’s maar schrik niet als er ineens iemand naast je staat!

In the shadows

The Conjuring 2: Immersive

Meeslepende films

Vliegen, bijna iedereen wenst het wel eens om echt te kunnen vliegen. In onderstaande filmpjes komt deze droom wel heel dichtbij. Je stapt namelijk aan boord bij “The Swiss Air Force” om een geweldige vliegshow op te voeren. Niet spannend genoeg? Spring dan mee van een berg met een waaghals die langs rotsen scheurt in zijn wingsuit.

Aan boord bij  “The Swiss Air Force PC-7 Team”

Extreme wingsuit

 

Locatie

Ambrosiusstraat
Loon op Zand, NB 5175sv

Contact

(+31) 630732292
info@360videos.nl

BEREIKBAARHEID

M - V : 08.00–17.00

Zat - Zon : Gesloten