Zelf 360 beeldmateriaal maken

Voor het maken van kwalitatief beelmateriaal heb je het juiste apparatuur nodig. Echter is de kans groot dat je al over apparatuur beschikt waarmee je simpel beelmateriaal in 360 kunt maken. Hoe dan, vraag je je af? Onder andere met je smartphone is het mogelijk om foto’s te maken in 360 graden. Er zijn tal van apps te downloaden die je kunt gebruiken in combinatie met de camera op je telefoon. Het nadeel is dat dit wel wat tijd kost. Wil je het professioneel en sneller aanpakken? Dan zijn er genoeg middelen verkrijgbaar die je kunt aanschaffen om zelf aan de slag te gaan met 360 beeldmateriaal!

Productiemateriaal

Camera’s

Om Augmented Reality te produceren is development capaciteit nodig. Er zijn templates beschikbaar voor het maken van AR, echter is het in de meeste gevallen vaak maatwerk.

Apps

Voor het produceren van Virtual reality is een camera nodig die vanuit alle mogelijk hoeken hetzelfde moment vastleggen. Als je kiest voor een productiebedrijf is de kwaliteit van de beelden vaak erg goed.

Verlichting

Ook voor de productie van mixed reality zal je niet ontkomen aan het inschakelen van development. Echter komt hier ook vaak een andere factor bij kijken, zo moet er in veel gevallen ook geanimeerd worden.

Locatie

Ambrosiusstraat
Loon op Zand, NB 5175sv

Contact

(+31) 630732292
info@360videos.nl

BEREIKBAARHEID

M - V : 08.00–17.00

Zat - Zon : Gesloten