360 camera’s

De populariteit van 360 camera’s is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Cameraproducten zien deze behoefte en spelen er massaal op in.
 

360 camera voor foto’s kopen

Makelaars, autohandelaren, restauranteigenaren,  of hotelketens, ze kunnen allemaal veel baat hebben bij het tonen van 360 graden foto’s op hun website of op social media. Zo kun je bezoekers van een site een eerlijke en duidelijke impressie geven van een interieur. Als je een 360 camera voornamelijk wilt gaan gebruiken voor foto’s kun je prima uit de voeten met de bovenstaande camera’s.

360 camera voor film kopen

Wil je zelf aan de slag met het maken van een 360 film? Dan moet je toch al snel rekening houden met een behoorlijke investering. Tegenwoordig heb je veel keuze uit verschillende camera’s, dat maakt het lastig om te beslissen welke het beste past bij jouw wensen. Voor 360 film is de keuze echter nog beperkt als het aankomt op goede kwaliteit beeldmateriaal. Het huidige aanbod richt zich met name op het maken van 360 graden foto’s.

Professionele 360 camera

Bij grote ambities, projecten voor langere termijn of de wens om op reguliere basis 360 live streaming op te zetten kun je gaan denken aan de aanschaf van een professionele camera. De prijzen van deze camera’s liggen op dit moment fors hoger dan de instapmodellen maar daar krijg je wel en boel voor terug.

Professioneel filmen met semi professioneel materiaal

De prijzen van professionele camera’s zijn op dit moment erg hoog. Kun je dan alleen een professionele 360 video maken als je eerst 50K uitgeeft aan een camera? Nee, als je geen budget hebt voor een professionele camera moet je creatief worden. Je kunt bijvoorbeeld verschillende GoPro camera’s met elkaar verbinden om zo het spectrum van de normale camera te vergroten. Met de juiste rigs zorg jij dat je alsnog een professionele 360 video kunt maken met een beperkt budget.

Locatie

Ambrosiusstraat
Loon op Zand, NB 5175sv

Contact

(+31) 630732292
info@360videos.nl

BEREIKBAARHEID

M - V : 08.00–17.00

Zat - Zon : Gesloten