Bekijken van VR en AR

Voor de beste beleving van VR en AR heb je het juiste apparatuur nodig. Allereerst heb je een bril nodig voor het bekijken van de beelden. De prijzen hiervan lopen uiteen van enkele tientallen euro’s tot soms wel duizenden euro’s. Vaak zijn de passieve brillen goedkoop omdat deze niet voorzien zijn van een eigen scherm. Bij deze brillen gebruik je een smartphone om de beelden af te spelen. In dat geval zijn er tal van apps die je helpen met het afspelen van de beelden.

Bekijken

Brillen

Brillen voor het bekijken van 360 beeldmateriaal zijn er in veel verschillende vormen en maten. De prijzen varieren enorm, voor de beginnende kijker is een passieve briel waarbij je gebruik maakt van je eigen smartphone voldoende.

Apps

Indien je VR of AR beelden via je smartphone wilt bekijken is het vaak nodig om een app te downloaden. Deze helpen bijvoorbeeld met het converteren van beelden naar de juiste afmetingen of bevatten beeldmateriaal wat je kunt bekijken

Video’s

Het internet staat al vol met 360 videos, onder andere via Youtube kun je veel beeldmateriaal vinden. Op 360video’s vind je een selectie van de meest spraakmakende, innovatieve en spectaculaire VR beelden.

Locatie

Ambrosiusstraat
Loon op Zand, NB 5175sv

Contact

(+31) 630732292
info@360videos.nl

BEREIKBAARHEID

M - V : 08.00–17.00

Zat - Zon : Gesloten