Augmented Reality productie

Bij de productie van Augmented Reality komt heel wat kijken. Met AR wordt een digitale laag toegevoegd aan de werkelijkheid. Dit kan verschillende doeleinden hebben zoals informeren of entertainen. Ook wordt de techniek gebruikt voor het visualiseren van bepaalde producten of diensten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het bekijken van een nieuw interieur in jouw eigen woonkamer.

Augmented reality voor mobiele apparaten

De technologie van Augmented reality is met name geschikt voor mobiele apparaten. Er zijn twee vlakken waar de technieken nog volop in ontwikkeling zijn om de kwaliteit van Augmented Reality te verbeteren; de smartphones en tablets zelf en de kwaliteit van het beeldmateriaal zelf. Hierin is de wisselwerking dat huidige mobiele apparaten vaak nu al niet optimaal kunnen omgaan met de zware beelden. Het vergt behoorlijk wat rekenkracht om beelden soepel te laten overlopen van werkelijkheid naar digital. Anderzijds biedt dit ook een enorm perspectief, want wanneer de techniek wel helemaal tot zijn recht komt kun je met AR een enorm publiek bereiken. Voor verschillende bedrijven biedt dit enorme kansen om hun producten of diensten op creatieve wijze te promoten. Wij hebben alvast een aantal productiebedrijven voor je op een rijtje gezet.

Twinsense360

Gespecialiseerd in meerdere productietechnieken voor het maken van AR, VR en MR.

TWNKLS

Full service agency die zich, naast marketing & sales, ook bezig houden met de prodcutie van verschillende 360 technologieën.

Capitola VR

Amsterdams bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het gehele productieproces van AR, VR en MR.

Locatie

Ambrosiusstraat
Loon op Zand, NB 5175sv

Contact

(+31) 630732292
info@360videos.nl

BEREIKBAARHEID

M - V : 08.00–17.00

Zat - Zon : Gesloten